dinsdag 28 januari 2020
RSS Vimeo Skype Google Plus LinkedIn Twitter Facebook

Grafmonumenten en grafstenen uit natuursteen.Natuursteen is van eeuwige waarde en slijt niet. Het staat tevens voor het eeuwige leven. Vroeger werden graven al rijkelijk versierd met natuursteen omdat het iemand voor eeuwig zou herdenken. Vroeger was het vooral iets wat de rijke konden betalen. Grafmonumenten en grafstenen uit natuursteen zijn lang niet altijd onbetaalbaar. Het kan de moeite waard zijn om eens te informeren bij de echte specialist. Als specialist in natuursteen leveren we niet alleen een naambordje van natuursteen, maar ook complete monumenten. Een monument dat voor eeuwig uw liefde aan een dierbare laat zien. 

Grafmonumenten ontwerpen uit het hoogste kwaliteit natuursteen.

U kunt van ons altijd de hoogste kwaliteit natuursteen verwachten. De monumenten worden samen in overleg ontworpen. Hierbij wordt er gekeken naar uw laatste wensen voor uw dierbare. Welke vorm mag het monument o.a. krijgen? Binnen ons portfolio met grafmonumenten kan u een idee opdoen wat u graag wilt terugzien. Als het ontwerp geschetst is heeft de natuursteen specialist een idee hoeveel natuursteen er nodig is voor uw monument. Aan de hand van deze gegevens wordt vervolgens een offerte uitgegeven. De offerte is inclusief plaatsingskosten zodat u nergens meer naar hoeft om te kijken.

De perfecte afwerking van uw grafmonument.

Uiteraard kan u van ons tevens een perfecte afwerking van uw grafmonument verwachten. Zo helpen wij bij het graveren van de tekst die u op het monument wilt hebben. Het is mogelijk om een tekst naar keuze op het monument te plaatsen. U kan zelfs een grafkaars van natuursteen laten maken en deze voorzien van tekst. Bijvoorbeeld een tekst uit de Bijbel of een tekst die u dierbaar is of met de kracht van uw dierbare te maken heeft.

Vraag direct een offerte online aan.

Wij helpen u graag met het vervullen van de laatste wens voor uw dierbare. Laat ons helpen met het vinden van het juiste grafmonument voor uw dierbare. Via onze website kan u met ons in contact komen en direct online een offerte aanvragen. Uiteraard bespreken we eerst graag uw wensen en de wensen van uw dierbare. Aan de hand hiervan kunnen wij een persoonlijke offerte overhandigen waarin duidelijk wordt wat de kosten van uw wensen zijn. Eventueel kunnen we ook basis van een budget een passende aanbieding doen voor een grafsteen of monument.

 

 

Met vriendelijke groet,

Graniet-Marmer.nl - Importeur Natuursteen, Graniet en Grafmonumenten

Waanderweg 64
7812 HZ Emmen
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon : Jeroen Hilbolling
Telefoon: 0591-746017 | Tel. 06-487-96-405

 

 

 

fade   fade   fade

Contact

Voor informatie over onze producten.

Mailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon
0591-746017
Locatie
Waanderweg 64 - 7812 HZ Emmen


Nieuws

16.07.2012
Onze vernieuwde website is online

17.07.2012
Met de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Nieuwsbrief

wilt U op de hoogte blijven van onze producten en of acties?